Facade 1

Facade 2

Facade 3

Terrasse 1

Terrasse 2

Indvendig 1

Indvendig 2

Indvendig 3

Indvendig 4

Indvendig 5

Indvendig 6

Beskrivelse

Øster Højst Kro søger nye ejere, som vil drive den populære og attraktive kro videre i samme ånd og med samme succes som de tidligere ejere.

Kroen er er indrettet med flere festsale og kan sagtens huse flere selskaber på én gang. Endvidere er der omkring 10 ældre værelser, der er af ældre dato.
Generelt er kroen yderst velholdt og man har placeret det gode funktionelle køkken i midten af kroen, så der fra køkkenet er direkte adgang til Krostuen, Restauranten samt ”Stor salen”.

Øster Højst Kro er et særdeles attraktiv spisested samt take away i det sydjyske og ordrebøgerne er fyldt ud for resten af året samt et godt stykke ind i 2022.

Mennesker fra både Tønder, Løgumkloster og Bylderup-Bov valfarter gerne til den charmende kro for at nyde den hyggelige atmosfære, den gode betjening og den gode mad.

Øster Højst Kro har siden primo 1988 været drevet af de samme ejere, som grundet alder ønsker at finde nye ejere. De nuværende ejere er af en familie, hvor hoteldrift altid har været i blodet og det er med stolthed, at man lader Øster Højst kro gå videre i bedste forfatning med flotte resultater og stigende omsætning.

Regnskabet for 2019 viste en nettoomsætning på kr. 12.845.881, hvilket resulterede i et resultat før rente og afskrivninger på kr. 1.455.914.

Placering på kort

Prospekt

Webitall ApS