Facade 1

Facade 2

Facade 3

Facade 4

Indvendig 1

Indvendig 2

Indvendig 3

Beskrivelse

Ejendommen har en attraktiv beliggenhed på gågaden mellem Smedegade og Kronprinsensgade i en meget smuk og velholdt bygning, der i Kommuneatlas Esbjerg er registreret som værende af "høj bevaringsværdi”.

Lejemålet, der ligger på hjørnet af gågaden og Smedegade, er velindrettet med stort regulært salgslokale og bagved liggende personalerum, toilet og udgang til aflåselig baggård.

Dertil kommer et større eller mindre areal, her foreslået til 75 kvm., i kælderetagen, hvortil der er nedgang fra butikken. Kælderens samlede areal er på i alt 279 kvm., hvorfor der for den pladskrævende lejer er mulighed for at leje et større kælderareal på favorable betingelser.

Placeringen på hjørnet af gågaden og det attraktive strøg fra gågaden og op til Føtex sikrer stor opmærksomhed fra de mange forbipasserende.

Butikkens facade har vinduer fra gulv til loft med termoglas og rammer i aluminium.

Lejemålet er siden 2003 anvendt til herretøjsbutik og nuværende lejer (Wagner) har opsagt lejemålet for at samle to butikker på gågaden i én butik.

Af naboer i området forefindes Change, Føtex, Søstrene Grene, Joe & The Juice, ”3”, Neye, Sportmaster, Pandora og mange spændende tøjbutikker.

Der er gode parkeringsmuligheder – eksempelvis i parkeringshuset ved den bagved liggende Føtex og derudover er det muligt at leje private parkeringspladser i umiddelbar nærhed af ejendommen.

Placering på kort

Prospekt

Webitall ApS