Facade 1

Facade 2

Facade 3

Indvendig 1

Indvendig 2

Indvendig 3

Indvendig 4

Indvendig 5

Indvendig 6

Indvendig 7

Indvendig 8

Beskrivelse

Hermed udbydes særdeles attraktivt beliggende ejendom til salg evt. med NEYE A/S som lejer.

Ved salg tilbyder NEYE A/S en drøftelse omkring de fremtidige vilkår om evt. uopsigelighedsperiode samt en renoveringsplan for ejendommen, hvor den nye køber evt. kunne udnytte de mange uudnyttede m² i ejendommen.

De økonomiske beregninger i dette salgsprospekt er baseret ud fra den nuværende interne lejekontakt mellem NEYE A/S og Torvegade 36 ApS.

Torvegade 36 Vejle ApS som ejer Torvegade 36, 7100 Vejle er et datterselskab af Neye-fonden og ejendommen er i dag fuldt udlejet til Neyes driftsselskab NEYE A/S.

Ejendommen er beliggende i hjertet af Vejle på hjørnet af Torvegade (gågaden) og Grønnegade.
Her er en bred og synlig facade mod gågaden og mod Grønnegade og der er ”trappefri” adgang til stueplan, hvilket giver uhindret adgang for barnevogne, kørestole m.v.

Generelt fremstår ejendommen i ok stand, men grundet de seneste års overvejelser omkring et salg, står ejendommen nu over for et større renoveringsprojekt.

Ejendommen kan evt. købes som projektejendom, hvor ejendommen kan ryddes for lejer. Ejendommen kan ligeledes erhverves med NEYE A/S som lejer af hele ejendommen eller en del af ejendommen.

Placering på kort

Prospekt

Webitall ApS