Facade 1

Facade 2

Facade 3

Stueetage

1. sal

Situationsplan

Indvendig 1

Indvendig 2

Indvendig 3

Beskrivelse

Med attraktiv beliggenhed på Esbjerg Havn er for få år siden opført en række erhvervslejemål velegnet til lager, håndværk og lettere produktion.

Bygningen er overalt opført i kvalitetsmaterialer i en stålspærskonstruktion med en sidehøjde på 5m og en højde til kip på 8m. Der er god plads til manøvrering uden for lejemålet og adgangen til hallen finder bl.a. sted via eldrevet aluport med målene 4,5m x 4,5m.

Ydervægge er udført i sinus/trapez plader og sadeltaget er beklædt med stålplader på lagerdelen og tagpap på kontordelen. Vinduer og yderdøre med rammer i træ/alu. Hallerne opvarmes med kaloriefere og er isoleret godt, så de kan opvarmes til 20 grader. Gulv i hal er udført i beton.

Bygningen er opdelt i 5 moduler med i alt 7 lejemål, hvoraf 5 lejemål p.t. er udlejet og omhandlede ledige lejemål består af 240 kvm. lager/værksted og 172 kvm. kontor i to etager og et indskudt dæk på 48 kvm.

Nabolejemålet er netop blevet ledigt grundet lejers konkurs, hvorfor der er mulighed for at sammenlægge de to lejemål til det dobbelte areal på i alt 920 kvm. og udlejer forestår gerne individuelle tilpasninger.

Grundstykket er indhegnet og har digital adgangskontrol og færdsels- og manøvreringsarealer er befæstet med asfalt.

Øvrige lejere i bygningen er Intego, Dan Ren Service, Prima Vinduespolering og Lassen Ventilation.

Placering på kort

Prospekt

Webitall ApS