Denne ejendom er udlejet

Hammeren 6

6715 Esbjerg N


Hermed udbydes en solid lagerejendom med tilhørende kontor til leje i Tarp.

Ejendommen har senest været udlejet til Profshoppen (salg af bl.a. trailere m.m.).

Ejendommen er opført i stålspærskonstruktion og består i dag af 3 haller, hvor det hele kan lejes samlet eller deles op. Ejendommen indeholder bl.a. 4 nyere elektriske porte (højde ca. 3,14 og bredde ca. 3,10). Hovedparten af grunden er befæstet og den er indhegnet. Ydermere er ejendommen tyverisikret.

Hal 1 er på ca. 270 m2 lager med 2 porte og har en lofthøjde på ca. 6,24 meter. Hertil er der egen indgang samt kontor, badeværelse og indskudt dæk, som samlet udgør ca. 103 m2.

Hal 2+3 udlejes samlet og er på ca. 215 m2 og har en loftshøjde på ca. 6 meter og der er en elektrisk port til hver af hallerne. Hertil er der også egen indgang samt kontor, badeværelse og indskudt dæk (er lavet til kontor) og som samlet udgør ca. 90 m2.

Generelt fremstår ejendommen i en fin vel vedligeholdt stand og er beliggende i Erhvervsområde i Tarp ca. 7 km nord fra Esbjerg centrum.

Årlig leje ved hele bygningen samt udenomsareal kr. 17.900,- pr. mdr. + moms.

Årlig leje kontorafsnit 1 samt en hal er kr. 11.000,- pr. mdr. + moms inkl. dele af udenomsarealet, dog med forbehold for gennemkørsel til resten af lejemålet.

Årlig leje ved kontorafsnit 2 samt to haller 11.000,- pr. md. + moms inkl. dele af udenomsarealet, dog med forbehold for gennemkørsel til resten af lejemålet.

Foran ejendommen er der beliggende en privat bolig, som er udlejet. Udlejer forholder sig åben for en dialog omkring salg af hele ejendommen inkl. privatboligen, som indbringer årligt kr. 87.600.


Åben i Google Maps

Nøgletal

  • Lokaletype lager & produktion
  • Velbeliggende lagerejendom i Tarp
  • Etageareal 583 m2
  • Grundareal 3.000 m2

Kontakt mægler

Ronni Bagge

Indehaver og Ejendomsmægler


20 57 53 70
ronni@lassenerhverv.dk