Jagtvej 4

7100 Vejle


Velbeliggende boligudlejningsejendom i hjertet af Vejle kan hermed erhverves.

Ejendommen indeholder 4 gode og lyse lejligheder, hvoraf lejligheden på 1. salen er ledig.

Her er tale om en herskabelig ejendom med masser af fine detaljer og ejendommen bærer præg af at være blevet vedligeholdt i årenes løb.

Beskrivelse af alle lejligheder:
Lejligheden i kælder indeholder følgende: En entré/fordelingsgang, en stue, et soveværelse, et køkken samt et badeværelse med bruseniche.
Lejlighedens stand er ok, dog skal der forventes istandsættelsesomkostninger ved fraflytning, da nuværende lejer er ryger. Der foreligger billeder af lejligheden.

Stueplanslejligheden indeholder følgende: En entré/fordelingsgang, et køkken med spiseplads og udgang til bagtrappe, 2 stuer en-suite med udgang til atrium/læseværelse med fantastisk udsigt ud over Vejle by, et soveværelse med adgang til lejlighedens badeværelse indrettet med toilet og bruseindsats.
Lejlighedens stand er god og alt fremtræder lyst og velvedligeholdt. Der foreligger ikke billeder af lejligheden.

1. salslejligheden er bestående af: En entré/fordelingsgang, et køkken med spiseplads og udgang til bagtrappe, 2 stuer en-suite med udgang til stor terrasse med fantastisk udsigt ud over Vejle by, et soveværelse med adgang til lejlighedens badeværelse indrettet med toilet og bruseindsats.
Lejlighedens stand er god og alt fremtræder lyst og velvedligeholdt. Der foreligger billeder af lejligheden.

Lejligheden på 2. salen er lidt af en perle. Lejligheden er etableret indenfor de senere år og fremtræder i en flot stand. Der er isat Veluxovenlysvinduer så der er panorama udsigt ud over Vejle By, Vejle fjord og Kongenskær. Lejligheden indeholder: En entré/indgangsparti i åben forbindelse med køkken/alrum og stue i ét, et badeværelse med bruseniche og toilet, et soveværelse med skabsvæg.
Lejligheden fremtræder lys og velvedligeholdt. Der foreligger ikke billeder af lejligheden.

Til ejendommen er der tilhørende en god og tør kælder, som indeholder: En fordelingsgang/repos, et toilet, et vaskerum med vaskemaskine og tørretumbler (vaskeri foregår i dag via notering ved vask og brug af tørretumbler), et tørrerum hvor alle lejerne har deres egen hylde og hvor fjernvarmeunit er placeret (nyere anlæg (vekselvarme).

Til ejendommen er der en hyggelig fælles have samt 3 parkeringspladser, hvoraf 2 af parkeringspladserne er ledige.

Ud fra vores beregninger giver ejendommen et finansieret afkast på 13,5% (F5 til 3,65% i rente) forudsat at man som køber opnår en 80% belåningsgrad. Dette er jf. vores beregningsmodel muligt efter vores beregning i forhold til kritisk lejeberegning.


Åben i Google Maps

Nøgletal

  • Lokaletype boligudlejning
  • Velbeliggende boligudlejningsejendom centralt i Vejle
  • Udbudspris kr. 4.150.000
  • Årlig lejeindtægt kr. 308.056
  • Anslået afkast 5,6%
  • Etageareal 316 m2
  • Energiklassifikation D

Kontakt mægler

Ronni Bagge

Indehaver og Ejendomsmægler


20 57 53 70
ronni@lassenerhverv.dk