Kongensgade 79

6700 Esbjerg


Ejendommen har en god og synlig beliggenhed på hjørnet af gågaden og Kronprinsensgade og er således tæt ved eksempelvis Føtex, Neye, Søstrene Grene, Smartseyes, Honningkrukken, Slik for voksne, Guldægget og mange andre spændende butikker.

I lejemålets stueetage forefindes butikslokale samt kontor, mindre lager og toilet. Kælderetagen indeholder kantine, lager og toilet. Overalt fremtræder lejemålet i god og præsentabel stand.

Gennem de seneste 5 år har lejemålet været udlejet til tøjbutikken Marie Lahn, men har med sin størrelse og placering mange gode anvendelsesformål.

Indgangen til lejemålet er placeret direkte på hjørnet og lejemålet har 6m facade mod Kongensgade og 24m facade mod Kronprinsensgade.

Lejemålet blev for ca. 5 år siden total istandsat med nye facadevinduer, indgangsdør med ”varmetæppe”, trægulve og lofter med spotbelysning m.v. Loftshøjden er 2,8 m.

Det er muligt at leje yderligere areal i kælderen, ligesom det er muligt at leje ét stk. overdækket parkeringsplads i ejendommens gård. Yderligere parkeringspladser kan lejes i umiddelbar nærhed af ejendommen.


Åben i Google Maps

Nøgletal

  • Lokaletype detail & butik
  • Butikslejemål på solsiden af gågaden
  • Etageareal 224 m2
  • Årlig leje kr. 286.000
  • Energiklassifikation E

Kontakt mægler

Leif Lassen

Ejendomsmægler og Valuar


22 40 58 28
leif@lassenerhverv.dk