Denne ejendom er solgt

Storegade 83

6700 Esbjerg


Ejendommen er beliggende ved hovedfærdselsåren fra Esbjerg Ø til den indre by.

Bygningen er opført i røde/gule mursten i to etager med udnyttet tagetage og god kælder. Tagkonstruktion er sadeltag beklædt med eternitskifer. Vinduer er løbende udskiftet og er alle med termoglas og rammer i hhv. træ, aluminium og plast. Mod Storegade er isat lyddæmpende glas i stueetagen. Bygningen er hulmursisoleret.

Ejendommens stueetage har oprindelig været anvendt til salg af malerartikler, men etagen blev i år 2000 ombygget til beboelse.

Bygningen indeholder 3 store lejligheder, der kan beskrives på følgende vis:

Stueetagen på 155 kvm. indeholder godt køkken/alrum, 2 børneværelser, soveværelse, stue, bryggers, badeværelse og gæstetoilet. Lejligheden fremtræder i god stand og opvarmes med gulvvarme.

Fra stueetagens køkken er der adgang til ca. 90 m2 kælder, som er indrettet med stor stue/opholdsrum, gæsteværelse og badeværelse med fliser og gulvvarme. ”Kælderlejligheden”, hvorfra der også er adgang fra den fælles kælder, er oplagt som ”selvstændig” lejlighed for den store eller pladskrævende familie. Loftshøjde i kælderen andrager 2,3m og vinduerne til kælderen er el-betjente.

1. sal på 155 kvm. indeholder stor vinkelstue (55m2) med stavparket gulv, 2 børneværelser, soveværelse, pænt køkken med spiseplads, flisebadeværelse med gulvvarme samt gæstetoilet. Lejligheden er løbende renoveret og fremstår i pæn stand med dejlig sydvendt altan. Vinduer er med rammer i teak.

2. sal på 118 kvm. indeholder stor vinkelstue, 1 børneværelse, soveværelse, køkken og bad med brus. Lejligheden har en dejlig sydvendt altan/svalegang med skøn udsigt, men trænger til istandsættelse. Ved beregning af ejendommens drift er afsat kr. 200.000 til dette. Lejlighedens vinduer mod syd er udskiftet til træ/alu for ca. 6 år siden.

I den fælles del af kælderen er der til lejernes brug vaskemaskine og tørretumbler, hvor bruger kobler sig på med en nøgle, hvorefter forbruget af el og vand til maskinerne pålignes lejer. Endvidere forefindes i den fælles del af kælderen teknik rum, depot og udgang til gård og have, samt til gaden. Denne del af kælderen er flisebelagt.

Kælderen er god og tør, da soklen er ca. 50 cm. tyk og ydermure er efterisoleret med 100 mm i den ”beboelige” del af kælderen på ca. 90 kvm.

Trappeopgangen til lejlighederne blev renoveret for ca. 4-5 år siden med flisebelægning og nye vinduer med rammer i plast.

Der er dørtelefon med kamera i hver lejlighed.

I det sydvendte gårdareal er dejligt haveanlæg og muret dobbelt garage samt et cykelskur opført i træ.

Der er individuelle målere på alt forbrug af el, vand og varme og disse udgifter fordeles sammen med vandafledningsafgifter på lejerne. Ny stikledning for koldt vand er etableret ca. år 2001.

I forbindelse med en forsikringsskade i 2017 blev kloak renoveret fra gade til egen brønd og i samme forbindelse blev alle skjulte rør scannet for eventuelle utætheder.


Åben i Google Maps

Nøgletal

  • Lokaletype boligudlejning
  • Årlig lejeindtægt kr. 331.200
  • Etageareal 518 m2
  • Grundareal 615 m2