Denne ejendom er solgt

Willemoesgade 16

6700 Esbjerg


Ejendommen har en attraktiv beliggenhed i den indre bydel.

Hovedbygningen er opført i 3 etager (inklusiv manzard) i røde mursten og tagetage beklædt med tagsten. Vinduer er hhv. med rammer i træ og i plast. Hovedbygningen indeholder 5 veldisponerede lejligheder samt en kælder, hvor der forefindes yderligere en lejlighed (ej godkendt).

De 5 lejligheder fordeler sig med 2 to-værelses, 2 tre-værelses og 1 fire-værelses og alle lejligheder har de oprindelige pæne trægulve, gode ældre køkkener, pæne badeværelser og altan. Badeværelser er hhv. med fliser og gulvvarme, samt badeværelser beklædt med linoleum.

Trappeopgangen er med dørtelefon og automatisk låsning for aften/nat. Hoveddørene til lejlighederne er de pæne oprindelige døre og karme.

Kælderen indeholder en (ikke godkendt) lejlighed med 2 værelser og adgang til toilet og bad (i alt 72 kvm.)

I kælderen forefindes endvidere vaskemaskine og tørretumbler til fri anvendelse for beboerne.

Alle lejligheder har selvstændige el, vand- og varmemålere, bortset fra lejligheden i kælderen.

Bag hovedbygningen forefindes 3 andre bygninger, hhv. en erhvervsbygning der gennem de seneste 20 år er udlejet til øvelokale for en gruppe musikere, en bygning hvor halvdelen anvendes af musikerne og den anden halvdel til henstilling af bl.a. cykler samt en garagebygning med 4 garager, hvoraf p.t. 3 er funktionsdygtige


Åben i Google Maps

Nøgletal

  • Lokaletype boligudlejning
  • Årlig lejeindtægt kr. 401.070
  • Etageareal 503 m2
  • Grundareal 566 m2