Denne ejendom er solgt

Baggesens Allé 31-33

6700 Esbjerg


Ejendommene har en god beliggenhed med kort afstand til centrum i et kvarter med hhv. villaer, rækkehuse og etageboliger.

Der er tale om 2 sammenbyggede ejendomme, der her udbydes i samlet salg indeholdende i alt 4 beboelseslejligheder i god stand.

De to bygninger er begge opført i to etager (inklusiv mansardetage) i røde mursten og med sadeltag belagt med tegl. Vinduer er med rammer i plast.

Bygningen Baggesens Alle 31 er blevet renoveret i 2016/2017 med nye installationer (el, vand og varme) og de to lejligheder har bl.a. fået nye badeværelser og køkkener, begge med gulvvarme. Begge lejligheder har endvidere fået gode store altaner og til lejligheden på 1.sal hører ca. 30-35 kvm. dejligt areal i tagetagen (ej godkendt til beboelse).

I Baggesens Alle 33 fremstår lejlighederne i god stand med ældre trægulve, pæne flisebeklædte badeværelser med gulvvarme og pæne ældre køkkener. Til lejligheden i stueetagen hører altan samt hele kælderen med bryggers og flere værelser (ej godkendt til beboelse). Lejligheden på 1.sal er udlejet møbleret (sofa, senge spisebord m.v.)

Alle 4 lejligheder har egne vaskesøjler (vaskemaskine og tørretumbler) i lejligheden.

Det sydvendte haveanlæg er med græs og er p.t. inddelt, så hver lejlighed har deres egen del af haven.

Der forefindes endvidere garage, der p.t. anvendes til cykel og redskabsrum.


Åben i Google Maps

Nøgletal

  • Lokaletype boligudlejning
  • Årlig lejeindtægt kr. 411.000
  • Etageareal 314 m2