Hvorfor os?

Hos LASSEN ERHVERV tilbyder vi en høj faglig ekspertise, indgående markedskendskab og rådgivning ved handel med erhvervsejendomme i hele landet.

Om Lassen Erhverv

LASSEN ERHVERV (cvr-nr. 41861932) er et ejendomsmæglerfirma etableret i 2012 med speciale inden for salg, udlejning og vurdering af alle typer erhvervs- og investeringsejendomme.

Hos LASSEN ERHVERV tilbyder vi en høj faglig ekspertise, indgående markedskendskab og rådgivning ved handel med erhvervsejendomme i hele landet.

Firmaet indehaves af Ronni Bagge og Leif Lassen – ejendomsmæglere og valuar.

Ronni Bagge har ca. 15 års erfaring inden for ejendomsmæglerbranchen. Han har tidligere været daglig leder/partner af flere boligmæglerforretninger i trekantsområdet inden han blev ansat som Commercial Real Estate Advisor hos Colliers Vejle.

Tidligere tørnede Ronni Bagge ud for Vejle Boldklub som professionel fodboldspiller, inden han fik smag for ejendomsmæglerbranchen.

Leif Lassen har ca. 20 års erfaring og har bl.a. forestået etableringen af CBRE’s (tidligere Cederholm) kontor i Esbjerg og senere i en årrække var han franchisetager hos home erhverv.

Tidligere var Leif Lassen i mange år i den finansielle sektor, hvor han bl.a. beklædte stillinger som pantebrevschef, erhvervschef, investeringschef samt direktør for datterbank i Gibraltar.

Hos LASSEN ERHVERV tilbyder vi en 100 % dedikeret og professionel indsats uanset opgavens art eller størrelse og vi sætter en ære i at komme 360 grader rundt om sagen.

Med et omfattende forretningsmæssigt og socialt netværk garanteres opgaverne en pro-aktiv og vedholdende indsats.

Leif Lassen og Ronni Bagge er begge medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening og har tegnet ansvarsforsikring gennem samme.

Vil du høre mere?

Kontakt Lassen Erhverv allerede i dag og bliv klogere

Kontakt