Denne ejendom er solgt

Borgergade 48

6700 Esbjerg


Ejendommen har en særdeles god beliggenhed tæt på centrum med kort afstand til Torvet, gågaden og Musikhuset.

Bygningen er opført i røde mursten i 3 etager med beboelse mod Havnegade og 4 etager mod Borgergade, hvor stueetagen anvendes til butiksformål. Sadeltaget er belagt med røde teglsten og vinduer har rammer i træ. Opgange fremstår vedligeholdelsesvenlige med trapper i beton, greb i stål og vægge i røde mursten.

Den samlede ejendom er opdelt i 44 ejerlejligheder, fordelt med 42 ejerlejligheder til beboelse, 1 ejerlejlighed indeholdende 6 butikslejemål samt 1 ejerlejlighed omfattende parkeringskælderen i to etager. Sidstnævnte ejerlejlighed ejes af Esbjerg Kommune og det er således beboelseslejlighederne og butikslejemålene, der hermed udbydes til salg.

De 42 beboelsesejerlejligheder har attraktive størrelser og fordeler sig med 18 stk. á 69 kvm., 6 stk. á 76 kvm. og 18 stk. á 91 kvm.

Adgangen til beboelseslejlighederne finder primært sted via Havnegade, men der er også trappeadgang via parkeringsarealet i stueetagen.

På ejendommens store parkeringsareal mod Havnegade er opført 16 udhuse, hvoraf 14 indeholder cykelparkering og depotrum til lejerne og 2 anvendes til depot.

I kælderen forefindes bl.a. stort tørrerum, viceværtrum, installationer m.v. Fiber-bredbånd er fremført til lejlighederne.

Ejendommen er blevet energimærket med C og lejernes gennemsnitlige varmeforbrug for året 2012 androg kun kr. 45 pr. kvm.

Ejerforeningen, der omfattende nærværende udbud og Esbjerg Kommunes parkeringskælder, lever et ”stille liv” og da der ikke foretages fordeling af udgifter, er der ikke aflagt regnskaber eller afholdt møder.


Åben i Google Maps

Nøgletal

  • Lokaletype andre
  • Etageareal 4.811 m2
  • Energiklassifikation C