Denne ejendom er solgt

Darumvej 62 og 62A+B

6700 Esbjerg


Hermed udbydes en blandet bolig- og erhvervsejendom til salg i Østerbyen i Esbjerg.

Ejendommen er bestående af 2 bygninger som er udstykket og beliggende på hver sin matrikel, hvilket gør det muligt at sælge en af bygningerne særskilt.

Darumvej 62 er opført i 1910 og er et præsentabelt og charmerende stuehus.

Bygningen er løbende vedligeholdt med bl.a. renoverede facader, delvis fugtsikring af kælder, plastvinduer og nyere køkken.

Darumvej 62 indeholder på stueplan: En entre, et stort køkken/alrum hvorfra der er nedgang til ejendommens kælder, et badeværelse med bruseniche samt en stor stue. 1. salen består af et repos, et badeværelse med brus, en stue samt 2 værelser hvorfra det ene værelse har udgang til en altan. Tidligere har 1. salen været en selvstændig lejlighed og der er ført vand og afløb op til evt. reetablering af køkken.

Ydermere er der en tør og renoveret kælder på 72 m².

Det fremgår på BBR-ejermeddelelsen at Darumvej 62 er bestående af en lejlighed på stueplan på 72 m² samt en lejlighed på 51 m², men har de seneste 10 år været udlejet som en samlet enhed.

Darumvej 62A+B er senest ombygget i 2015 og er bestående af en beboelseslejlighed på 47 m² samt et erhvervsareal (kontor + lager) på 47 m², som har været udlejet til Knud Jørgensen El siden 01.07.2014.

I forbindelse med salget har sælger bevidst valgt at lade ejendommen være fri af boliglejere for at kunne ramme en liebhaver køber.

 


Åben i Google Maps

Nøgletal

  • Lokaletype andre, boligudlejning
  • Blandet bolig- og erhvervsejendom
  • Årlig lejeindtægt kr. 176.400
  • Etageareal 232 m2
  • Energiklassifikation E

Kontakt mægler

Ronni Bagge

Indehaver og Ejendomsmægler


20 57 53 70
ronni@lassenerhverv.dk