Denne ejendom er udlejet

Energivej 11

6700 Esbjerg


Ejendommen er beliggende i det østlige Esbjerg og det ledige lejemål har en attraktiv og synlig facade mod hovedfærdselsåren, der fører mod havneaktiviteterne og Esbjerg centrum.

Omhandlede lejemål har gennem flere år været anvendt af Skiltestedet og derudover har J.A.K. Workwear og Eltronic aktiviteter i ejendommen.

Lejemålet omfatter kontor-/mandskabsfaciliteter på ca. 160 kvm. samt lager/produktionsfaciliteter på i alt 640 kvm. fordelt på to haller på 200 kvm. hhv. 440 kvm. Hallerne er adskilt af en ikke-bærende mur, hvorfor der er mulighed for at samle i én hal.

Kontorafsnittet er indrettet med vindfang, toilet, åbent kontorlandskab, kantine og arkiv. Derudover forefindes et kontor/mødelokale på 1.sal. Der forefindes endvidere toilet og omklædningsrum i forbindelse med lager/produktionsafsnittet.

Lageret har en frihøjde under dragere på 3,7m og en maksimal loftshøjde på 5m og der forefindes aluhejseport på 4m x 4m. på den østlige facade. Lager/produktionsafsnittet opvarmes med caloriefere.

Der er gode parkeringsforhold ved bygningen for ansatte og gæster.


Åben i Google Maps

Nøgletal

  • Lokaletype lager & produktion
  • Etageareal 800 m2