Denne ejendom er solgt

Englandsgade 26

6700 Esbjerg


Ejendommen har en god beliggenhed i den indre by i gåafstand til Torvet, Musikhuset, biblioteket m.v.

Bygningen er opført i mursten i to etager med udnyttet tagetage. I stueetagen mod Englandsgade fremstår facaden med refrengfuge i lys farve.

Hele bygningen er gennemgribende renoveret i 2006/2007 for tkr. 2.176 med nyt tag i naturskiffer, nye tagrender/nedløb i zink, renoverede facader, ny rørføring og elkabling, nye vinduer, store dejlige stålaltaner, samt renoverede opgange og kælder.

Bygningen indeholder i alt 5 gode beboelseslejligheder, der i forbindelse med renoveringen hver fik nye massive trægulve i Douglas gran eller fyr, nye badeværelser med støbt gulv med gulvvarme, vægge og lofter beklædt med glasfilt, nyt Svane køkkeninventar og nye hvidevarer med opvaskemaskine. Lejligheden på 2.sal har endvidere egen vaskemaskine og tørretumbler i lejligheden og lejligheden st.th. har intern trappe til et dejligt soveværelse beliggende i kælderplan.

Lejernes forbrug af el, vand og varme fordeles efter målere, men f.s.v. angår de tre fuldt møblerede lejligheder udlejet til Maersk er truffet anden aftale. Nærmere oplysninger herom kan indhentes hos mægler.

I kælderen findes depotrum for lejerne samt fælles vaskeri med Miehle industrivaskemaskine og tørretumbler.

Ejendommen er opdelt i 2 ejerligheder med den øverste bolig som værende én ejerlejlighed og de fire øvrige boliger som værende yderligere én ejerlejlighed.

Bag ejendommen forefindes fælles gårdareal med én parkeringsplads tilhørende omhandlede ejendom samt fælles overdækket plads til cykler og affaldsbeholdere.


Åben i Google Maps

Nøgletal

  • Lokaletype boligudlejning
  • Årlig lejeindtægt kr. 424.800
  • Etageareal 322 m2
  • Grundareal 223 m2