Denne ejendom er solgt

Exnersgade 43

6700 Esbjerg


Ejendommen har en central beliggenhed i den indre bydel tæt på indkøbsmuligheder og offentlig transport.

Bygningen er opført i røde mursten i 2 etager med udnyttet tagetage og høj kælder.

Nuværende ejer købte ejendommen i 2008, hvor bygningen var stærkt forfalden og tæt på at være en ruin.

Samtlige indvendige bygningsdele blev fjernet, bortset fra træstolperne i etageadskillelsen og en ”ny” bygning blev opført indeholdende 6 luksuslejligheder med 1 lejlighed beliggende i den høje kælderetage, 2 lejligheder i stueplan hhv. på 1.sal samt 1 lejlighed i den udnyttede tagetage.

Samtlige lejligheder, hvoraf 5 er 2 værelses og 1 er 3 værelses, er opvarmet med gulvvarme, med badeværelsesklinker i granit, køkkenbordplader i granit, parketgulve i stue og soveværelse og med naturskifer på gulve i køkken og entre.

De 4 lejligheder i stueplan og 1.sal har altan og til hver af de 6 lejligheder hører depotrum i kælderen.

Da bygningen reelt blev ”genopbygget” i 2008/2009 er der således tale om, at tag, el-installationer, vvs, rørføring, etageadskillelser, trappeopgang m.v. er fornyet og selv kældergulvet er fornyet med isolering og gulvvarme.

Samtlige døre i bygningen er branddøre, samtlige indvendige vægge (bortset fra i udnyttet tagetage) er murede facadesten, tagflader er beklædt med eternitskifer, kviste er inddækket med zink og vinduer er med rammer i træ og med lyddæmpende ruder.

Adgang til lejlighederne finder sted fra Ribegade, hvor der forefindes dørtelefon med kamera og hvor der i muren er indbyggede postkasser, der af lejerne kan betjenes fra gårdsiden.

Ydervægge mod øst (opført 2009) og mod syd (opført i 2000) er isolerede og årsopgørelsen for varme for år 2018 viser, at lejerne har brugt under kr. 50 pr. kvm. til opvarmning.

Det aflukkede gårdareal er befæstet med beton sten. Der forestår snarligt en udvidelse af gårdarealet med inddragelse af det nuværende færdselsareal hos naboen og aflysning af deklaration af 05.09.2005.


Åben i Google Maps

Nøgletal

  • Lokaletype boligudlejning
  • Årlig lejeindtægt kr. 481.740
  • Etageareal 504 m2
  • Grundareal 295 m2