Denne ejendom er solgt

Frodesgade 130 / Sjællandsgade 30A

6700 Esbjerg


Ejendommen har en central beliggenhed i den indre by på hjørnet af Frodesgade og Sjællandsgade.

Hovedbygningen er opført i røde mursten i 2 etager med udnyttet tagetage beklædt med røde teglsten. En mindre sidebygning, der p.t. indeholder butik og garage er opført i ét plan.

For ca. 5 år siden fik bygningen nye kviste (inddækning), nye tagrender, nedløbsrør og fuget det meste af ejendommen. Vinduer i beboelseslejlighederne er med termoglas og rammer primært i plast. Vinduer i hjørnebutikken er ikke i god stand.

Hovedbygningen indeholder 3 beboelseslejemål samt et mindre erhvervslejemål, der siden 2012 har været udlejet til salg af vin.

Lejligheden i det høje stueplansniveau indeholder et pænt køkken med godt lysindfald og udsigt til lukket ”altan/havestue”, 2 dejlige sammenhængende stuer, soveværelse og pænt flisebeklædt badeværelse med bruseniche og plads til både vaskemaskine og tørretumbler.

Lejligheden på 1.sal er i samme gode stand som i stueetagen, men på 1.sal indeholder lejligheden ét værelse og et kammer mere end i stueetagen og har en lidt anden indretning.

Lejligheden på 2.sal er indrettet med stue, alrum, pænt køkkeninventar med ældre hårde hvidevarer, soveværelse, kammer og badeværelse med siddebadekar.

I kælderen forefindes installationer, vaskerum og depotrum til lejerne.

Ejendommens sydvestvendte og solrige gårdanlæg er ”sydlandsk” og meget charmerende indrettet med gamle træer og buske samt tilhørende læ- og siddekroge.

Det virker oplagt at overveje og undersøge mulighederne for ”facadeudfyldning” med opførelse af yderligere beboelse i Frodesgade (afstand mellem hovedbygning og naboskel anslås til 10,4m) og at overveje konvertering af sidebygningen til beboelse (eller nybyggeri) i Sjællandsgade (afstand mellem hovedbygning og naboskel anslås til 7,7m) – eventuelt i kombination med anlæggelse af parkeringspladser i gårdarealet.


Åben i Google Maps

Nøgletal

  • Lokaletype andre, boligudlejning
  • Udlejningsejendom med central beliggenhed
  • Årlig lejeindtægt kr. 292.296
  • Etageareal 437 m2
  • Energiklassifikation F

Kontakt mægler

Leif Lassen

Indehaver, Ejendomsmægler og Valuar


22 40 58 28
leif@lassenerhverv.dk