Denne ejendom er solgt

Gammelby Møllevej 18

6700 Esbjerg


Ejendommen er beliggende i et mindre erhvervsområde i det østlige Esbjerg med gode adgangsforhold til hovedfærdselsårer og motorvej.

På ejendommen er opført 3 sammenhængende bygningsafsnit med facadebygningen i røde mursten og de to efterfølgende afsnit i stålspærskonstruktioner med ydervægge i eternitplader. Alle afsnit har sadeltag beklædt med bølgeplader.

I facadebygningen forefindes 133 kvm. pænt og præsentabelt receptions- og kontorområde med tekøkken, omklædning og baderum. Lofter er beklædt med troldtekt plader med indbygget lysarmatur og gulv er belagt med mørke fliser.

1.salen andrager i alt 180 kvm. fordelt på pæn kantine/møderum på 40 kvm., repos og toilet på 10 kvm. samt 3 depotrum på i alt 130 kvm. Der er ikke indhentet tilladelse til indretning og anvendelse af 1.sal.

Den ene del af værkstedsafsnittet er på 340 kvm. med almindelige loftsplader hhv. med gitterspær og en frihøjde på 2,5 – 2,9m og sammenbygget hermed forefindes en hal på 130 kvm. med en loftshøjde til kip på 5,7m og ved spærfod 4,5m.

Til sidstnævnte hal er der bl.a. adgang via el-hejseport med 7m bredde og 4,4m højde og til det første værkstedafsnit forefindes aluport mod øst.

Værkstedet opvarmes med kaloriefere og der er i 2006 lavet nye elinstallationer.

Gulv i værksted er i beton og har kunnet bære emner på op til 20 ton.

Ejendommen har gennem mange år været anvendt til smedeværksted og har bl.a. tidligere været udlejet til Bravida.

Udenomsarealerne er befæstede med SF sten og grundstykket er indhegnet.

Det er ligeledes muligt at leje ejendommen for en årlig leje på kr. 198.150.


Åben i Google Maps

Nøgletal

  • Lokaletype lager & produktion
  • Etageareal 783 m2