Denne ejendom er solgt

Hans Jensens Vej 1

6771 Gredstedbro


Ejendommen er beliggende i stationsbyen Gredstedbro, der med godt 1.000 indbyggere er placeret ca. 10 km nord for Ribe, ca. 10 km syd for Bramming og ca. 20 km fra Esbjerg.

Bygningen er opført i én etage i røde mursten med udnyttet tagetage og sadeltag belagt med røde teglsten. Mod syd fremtræder beboelsesafsnittet i to etager.

Bygningen er frem til 01.01.2013 anvendt til plejehjem og indeholder 15 beboelseslejligheder, hvoraf 7 er placeret i stueetagen og 8 på 1.sal. Der forefindes elevator.

Hver lejlighed har eget køkken med keramisk kogeplade, pæne trægulve, badeværelse med gulvvarme og med vaskemaskine og tørretumbler. Der er selvstændig måling af forbrug af el, vand og varme for hver lejlighed.

Under køkken forefindes kælder med bl.a. fryser samt madelevator.

Med adgang fra sidefløj forefindes endvidere kælder med personaleomklædning og bad, samt diverse rum til depot og installationer.

Vinduer er med termoglas og rammer i træ hhv. plast. Gulvbelægning er primært linoleum og fliser i fællesområder. Lofter er primært i gips – dog er et nyere fællesrum opført i pyramideform med lofter i troldtex.

Der forefindes dørtelefonanlæg og brandalarmeringsanlæg.

Det på ejendommen værende inventar medfølger handlen.

Ejendommen er opdelt i to ejerlejligheder jf. bilag til købsaftale.

Bygningen er gennemgribende renoveret og fremtræder generelt i pæn og velholdt stand.

Ejendommen administreres p.t. af DAB, der oplyser, at grundvandet nogle gange står op i kælderen. Det er således sket efter et regnvådt efterår og vinter 2013/14. Rensning af dræn er foretaget, men arbejdet vanskeliggøres af et ”T”-stykke i stedet for bøjninger. Der forefindes grundvandspumpe, som kører normalt.

Udenomsarealer anvendes til parkering og haveanlæg med terrasse og pavillon m.v.


Åben i Google Maps

Nøgletal

  • Lokaletype andre
  • Etageareal 1.741 m2
  • Grundareal 4.682 m2