Hjertingvej 13

6800 Varde


Varde Centret

Varde Centret er et velfungerende lokalt butikscenter med ugentlig besøgstal på ca. 15.000 personer. Centret er velplaceret i forhold til boligområder, togstation og den trafikale hovedveje til Varde centrum.

Centret er opført i 1970 og er særdeles kendt i Varde. Dengang bl.a. fordi Danmarks første selvbetjenings supermarked blev etableret i centret. Det var et Løvbjerg supermarked som stadig ligger i centret.

Siden er centret blevet videreudviklet og ombygget af flere omgange, og indeholder i dag desuden forskellige udvalgsvarer og en GoOn tankstation. Centret indeholder 6.000 m2. butiksareal med ca. 200 parkeringspladser.

Lejemålet

Lejemålet, som har et brutto etageareal på 512 kvm., er placeret meget synligt i sin egen selvstændige bygning med et nyopført Fitness World (tidligere Fakta) som nærmeste nabo.

Bygningen er opført i en stålspærskonstruktion med sadeltag beklædt med bølgeplader og ydervægge beklædt med profilerede stålplader og træ. Loftshøjden andrager til kip 4,1m og ved siderne 2,4m. I den østlige gavlende forefindes aluhejseport med bredde på 3m og en højde på 2,5m.

Lejemålet/bygningen fremtræder p.t. uistandsat, men forventes istandsat for udlejers regning efter nærmere aftale og under hensyntagen til lejers ønsker.

Lejemålet er oprindelig anvendt til salg af biler og har seneste været anvendt til cykelforretning, men anvendelsesmulighederne for denne bygning er mange.

Der er gode parkeringsforhold lige udenfor lejemålet.


Åben i Google Maps

Nøgletal

  • Lokaletype detail & butik, lager & produktion
  • Erhvervslejemål ved Varde Centret
  • Etageareal 512 m2
  • Årlig leje kr. 307.200
  • Energiklassifikation D

Kontakt mægler

Ronni Bagge

Indehaver og Ejendomsmægler


20 57 53 70
ronni@lassenerhverv.dk