Denne ejendom er solgt

Industrivej 3

6690 Gørding


Ejendommen er beliggende i et erhvervsområde i Gørding og består af en lager/produktionsbygning, en separat beliggende bygning til administration/showroom samt en villa.

Erhvervsdelen består af flere sammenhængende bygningsafsnit, der er opført i forlængelse af hinanden og med god indbyrdes sammenhæng (se tegning).

Den samlede erhvervsdel er opført i stålspærskonstruktioner med ydervægge i gule mursten hhv. et nyere afsnit opført i en søjle/dragerkonstruktion med sandwichelementer i beton.

I søjle/dragerkonstruktionen (p.t. udlejet til Styropack til fraflytning 01.12.2019) på ca. 1.550 kvm. er frihøjden 4,2m og den maksimale loftshøjde 5,2m. Afsnittet opvarmes med kaloriefere, gulv er udført i beton og tagkonstruktionen er beklædt med pap. Til dette afsnit forefindes læsseramper med adgang til 3 aluporte, hvoraf én port har målene 4m x 4m og 2 porte har en bredde på 2,5m og en højde på 3m.

Parallelt med søjle/dragerkonstruktionen er i år 2000 opført et 346 kvm. stort administrationsafsnit med ydervægge i mursten, der fremstår vandskurede og med tag med ensidig taghældning beklædt med eternitplader.

I stålspærskonstruktionerne er loftshøjden til kip på 5m og højden ved siderne på 3,2m. Disse afsnit opvarmes med strålevarme og har gulve i træ. Lofter er beklædt med troldtekt plader og sadeltaget er beklædt med bølgeplader. Afsnittet er med rørføring for trykluft og ved gavlenderne mod Industrivej forefindes to aluporte på 4mx4m.

I stålspærskonstruktioner er opført 2 sprøjtekabiner med tilhørende tørrerum.

Der forefindes kantine samt omklædnings- og baderum til både kvinder og mænd.

Der er overalt gode lysforhold fra bl.a. mange ovenlysvinduer. Vinduer er med rammer i træ og træ/alu.

Villaen (der p.t. er udlejet) er opført i 1952 og væsentligt om- og tilbygget i 1999. Villaen er indrettet med entre, bryggers, ældre badeværelse med brus og kar, køkken, stue og 3 værelser, hvoraf to forefindes på 1.sal. Stuehuset fremtræder med vandskuret facade og teglstenstag.

Udstillingsbygningen (der p.t. er udlejet) er oprindeligt en staldbygning fra en tidligere landbrugsejendom, der nu er ombygget til show-room og kontor. Udstillingen fremstår i meget pæn stand indvendig og udvendig med vandskuret facade.

Endvidere forefindes udhus/maskinrum.


Åben i Google Maps

Nøgletal

  • Lokaletype lager & produktion
  • Etageareal 6.990 m2
  • Grundareal 17.973 m2