Denne ejendom er solgt

Islandsgade 46

6700 Esbjerg


Ejendommen har en god beliggenhed i den indre by i et område præget af etageboligbyggeri.

Bygningen er opført i 3 etager i røde mursten og sadeltag beklædt med eternitskifer. Vinduer har termoglas og rammer i træ.

Bygningen indeholder i alt 6 stk. lejligheder på hver 89 kvm. indeholdende bl.a. to stuer en suite og soveværelse.

Samtlige lejligheder er gennemgribende renoverede og fremtræder i særdeles god stand med eksempelvis pænt køkken med plads til vaskemaskine og tørretumbler, originale afhøvlede gulve og flisebeklædt badeværelse med gulvvarme og bruseniche.

Lejlighederne er løbende renoverede i forbindelse med lejerskifte og det kan oplyses, at 4 af de 6 lejligheder siden 2006 er renoverede for godt kr. 1,9 mio. Der er installeret koldvandsmålere, men vandforbruget fordeles p.t. ikke på lejerne, da vand er indeholdt i lejen.

Bygningen er i 2014 facaderenoveret inklusiv ny tagbeklædning, nye tagrender og nedløb, maling af vinduer, renovering af den ualmindeligt smukke trappeopgang m.v. for ca. kr. 600.000 og både udvendig og indvendig fremstår ejendommen overalt i særdeles velholdt stand, bortset fra bagfacadens vinduer, der trænger til maling/udskiftning. Bygningens bagfacade blev renoveret i 2003.

Bygningens ledningsnet er nyt og den renoverede opgang har LED lys. Der forefindes dørtelefonanlæg med tastatur ved både for- og bagdør.

Bygningen har høj kælder, der anvendes til depotrum for lejerne samt til vaskerum for de lejere, der har valgt ikke at have disse hårde hvidevarer i lejlighederne. Loftetagen anvendes til depotrum for lejerne, men med den særligt gode loftshøjde virker det oplagt at anvende etagen til beboelse, hvis man kan finde en løsning på adgangsforholdene.

Ejendommens gårdareal henligger som opholdsareal og der er tinglyst færdselsret gennem naboejendommens port.

Opmærksomheden henledes på, at også naboejendommen Islandsgade 48 er udbudt til salg.


Åben i Google Maps

Nøgletal

  • Lokaletype boligudlejning
  • Årlig lejeindtægt kr. 440.538
  • Etageareal 534 m2
  • Grundareal 402 m2
  • Energiklassifikation F