Denne ejendom er solgt

Islandsgade 48

6700 Esbjerg


Ejendommen har en god beliggenhed i den indre by i et område præget af etageboligbyggeri.

Bygningen er opført i 3 etager i røde mursten og sadeltag beklædt med eternitskifer. Bygningens facade mod gaden fremstår i malet stand. Vinduer er med termoglas og rammer i træ hhv. plast.

Bygningen indeholder i alt 6 lejligheder, hvoraf 1 lejlighed er på 56 kvm., 2 lejligheder er på 64 kvm., 1 lejlighed er 66 kvm. og 2 lejligheder på 88 kvm. Til 5 af lejlighederne hører altan mod gårdarealet og 2 af lejlighederne har endvidere altan på facaden.

Samtlige lejligheder er gennemgribende renoverede og fremtræder i særdeles god stand med eksempelvis pænt køkken, originale afhøvlede gulve og flisebeklædt badeværelse med gulvvarme og bruseniche.

Lejlighederne er løbende renoverede i forbindelse med lejerskifte og senest er lejligheden 2.th. totalt renoveret for ikke mindre end kr. 645.000. Der er installeret koldvandsmålere, men vandforbruget fordeles p.t. ikke på lejerne, da vand er indeholdt i lejen.

I 2014 er bygningen facaderenoveret inklusiv ny tagbeklædning, nye tagrender og nedløb, maling af facade og vinduer, altaner m.v. for ca. kr. 550.000 og både udvendig og indvendig fremstår ejendommen overalt i særdeles velholdt stand, bortset fra bagfacadens vinduer, der trænger til maling/udskiftning. Bygningens bagfacade blev renoveret i 2003.

Bygningens ledningsnet er nyt. Der forefindes dørtelefonanlæg med tastatur ved både for- og bagdør.

Bygningen har høj kælder, der anvendes til depotrum og vaskerum for lejerne. Loftetagen anvendes også til depotrum for lejerne, men med den særligt gode loftshøjde virker det oplagt at anvende etagen til beboelse, hvis man kan finde en løsning på adgangsforholdene.

Ejendommens gård henligger som opholdsareal.

Opmærksomheden henledes på, at også naboejendommen Islandsgade 46 er udbudt til salg.


Åben i Google Maps

Nøgletal

  • Lokaletype boligudlejning
  • Årlig lejeindtægt kr. 362.364
  • Etageareal 426 m2
  • Grundareal 323 m2
  • Energiklassifikation F