Denne ejendom er solgt

Kirkegade 2

6840 Oksbøl


Ejendommen er beliggende centralt i Oksbøl – en mindre by i Vestjylland med små 3.000 indbyggere.

Bygningen, der gennem mange år har været anvendt til ældrecenter, er opført i ét plan med ydervægge i røde mursten og sadeltag beklædt med røde tegl. Den ældste del af bygningen (opført 1937) har udnyttet tagetage med to boliger. Den øvrige del af bygningsmassen er opført i 1968.

Vinduer er med termoglas og rammer i træ hhv. plast.

Ældrecentret er p.t. indrettet med i alt 9 boliger samt fællesfaciliteter som stue, køkken, vaskeri (2 vaskemaskiner og 1 tørretumbler) m.v. Af de 9 boliger er p.t. 4 boliger udlejet.
Der er stolelift til boligerne på 1.sal.

Fællesfaciliteter og vaskerum inkl. vaskemaskiner og tørretumbler tilhører beboerne, som betaler for det som en del af deres husleje, og ved nedlæggelse skal der ske regulering af huslejen.

I forbindelse med salget nedlægges ældrecentret, men eksisterende lejere fortsætter på nuværende lejevilkår jf. almene boliglov. Fremtidig udlejning vil ske på almindelige vilkår jf. lejeloven.

Den typiske lejlighed er indrettet med køkken (ældre, men pænt inventar) i sammenhæng med mindre stue, gulve der er beklædt med tæpper eller linoleum, samt pænt baderum beklædt med fliser eller linoleum. Dørpartier er primært udført som skydedøre.

Der foretages p.t. forbrugsmåling af el og varme pr. lejlighed, men forbrug af vand er inkluderet i lejen.

Der forefindes ikke dørtelefonanlæg.

Sælger oplyser, at den ene varmtvandsbeholder ikke længere er tilsluttet.

Den i forhaven mod Vestergade stående statue er ikke omfattet af salget.


Åben i Google Maps

Nøgletal

  • Lokaletype boligudlejning
  • Etageareal 829 m2
  • Grundareal 2.553 m2