Denne ejendom er solgt

Kongensgade 75

6700 Esbjerg


Ejendommen har en attraktiv beliggenhed i gågaden på hjørnet af Kongensgade og Smedegade.

Bygningen er opført i 1989 i røde mursten i 2 etager med udnyttet tagetage beklædt med tegl.

Ejendommen er opdelt i 2 erhvervsejerlejligheder og nærværende udbud omhandler stueetagen med p.t. tre butikker, hhv. Smarteyes, en ledig butik Kongensgade 75B og en ledig butik i Smedegade. Butikken i Smedegade vil efter behov let kunne tillægges den del af ejerlejligheden, som er udlejet til Smarteyes, ligesom de 3 butikker kan samles til 1 stor butik.

Alle 3 lejemål fremtræder i pæn og ordentlig stand med perforerede gipslofter, fliser på toiletter og vinduer med rammer i plast. Kælderen har god loftshøjde og stor anvendelsesværdi.

Smarteyes og butikken i Smedegade har hver især frokoststue, lager/arkiv og toilet i kælderen.
Butikken i Kongensgade 75B har personalerum i stueplan og lager/arkiv i kælderen.

I området findes mange spændende butikker, bl.a. Joe & The Juice, Føtex, Søstrene Grene, Neye, Pandora og mange spændende tøjbutikker.

På ejendommens gårdareal forefindes i alt 4 parkeringspladser, der hidtil er blevet fordelt med 2 pladser til hver ejerlejlighed.

Ejerlejlighedsforeningen fører et stille liv uden afholdelse af formelle bestyrelsesmøder og general-forsamlinger. Forhold af fælles interesse drøftes løbende i godt samarbejde med ejeren af ejerlejlighed nr. 2 (Villemoes Holding ApS), der tillige forestår udfærdigelse af regnskab for ejerlejlighedsforeningen.

Ejendommen forventes separatkloakeret i løbet af 2019/20.


Åben i Google Maps

Nøgletal

  • Lokaletype detail & butik
  • Årlig lejeindtægt kr. 603.400
  • Etageareal 461 m2
  • Grundareal 568 m2
  • Energiklassifikation D