Denne ejendom er solgt

Lillebæltsvej 20

6715 Esbjerg N


Ejendommen er beliggende i et attraktivt erhvervsområde med gode adgangsforhold til hovedfærdselsårer og motorvej.

På grunden er opført 4 bygninger, der alle har sadeltag belagt med bølgeplader samt gulv i beton og i øvrigt med følgende egenskaber:

Bygning 1 er opført i mursten og indeholder en beboelseslejlighed på 80 kvm., et kontorafsnit på anslået 130 kvm. og 4 uopvarmede garager på anslået i alt ca. 230 kvm.

Bygning 2 er uopvarmet og opført i beton. Bygningen har port i gavlenden og er langs østlig side sammenbygget med bygning 3.

Bygning 3 er en uopvarmet hal opført i stålspær med sider beklædt med profilerede stålplader og med en loftshøjde til kip på ca. 8m. I gavlenderne forefindes porte.

Bygning 4 er opført i en stålspærskonstruktion med sider beklædt med profilerede stålplader og med ca. 7m til kip. I gavlender forefindes 1 skydeport samt 2 aluhejseporte med højde 4m og bredde 5m. Bygningen er uopvarmet bortset fra en mindre del, ca. 180 kvm., der er isoleret og kan opvarmes med oliefyr.

Bygningernes vedligeholdelsesmæssige tilstand er under middel, men alene grundarealets værdi er af ejendomsmægleren ansat til knap kr. 1,7 mio. baseret på Esbjerg Kommunes salgspriser for sammenlignelig erhvervsjord med tillæg af tilslutningsafgifter.


Åben i Google Maps

Nøgletal

  • Lokaletype lager & produktion
  • Etageareal 2.515 m2
  • Grundareal 9.471 m2