Denne ejendom er solgt

Lillebæltsvej 42

6715 Esbjerg N


Ejendommen har en god beliggenhed i attraktivt erhvervsområde med gode adgangsforhold til hovedfærdselsårer og motorvej.

Bygningen er opført i en stålspærskonstruktion med ydervægge i betonelementer hhv. beklædt med profilerede stålplader. Sadeltaget er belagt med bølgeplader.

I bygningens østlige gavlende forefindes kontor- og personaleafsnit i to etager. Stueetagen har klinkegulv og opvarmes med gulvvarme og 1.salen, der har trægulv, opvarmes med radiatorvarme. Lofter er beklædt med troldtekt. Indretningen omfatter i stueetagen entre, to kontorer, toilet, kantine samt pænt flisebeklædt omklædning med bad. På 1.salen forefindes to kontorer, mødelokale samt toilet.

Lager/produktionsafsnittet har en god loftshøjde med 6,8 m ved siderne og 9 m til kip. Der er godt lysindfald fra ovenlysvinduer og loftet er beklædt med troldtekt plader. Afsnittet opvarmes med kaloriefere.

I bygningens vestlige gavlende forefindes el-drevet alu-port på 6x6m, og endvidere findes der alu-port på bygningens nordlige side.

Hallen er p.t. indrettet med bl.a. et svejseafsnit, der giver gode muligheder for at anvende arealet herover til lager.

Hallen er anvendelig til mange formål og indeholder bl.a. 5 ton travers kran, rørføring for trykluft, udsugningsanlæg og mange udtag for kraft.

Grundstykket er indhegnet og delvist befæstet med SF-sten.

I bygningen forefindes alarmanlæg.

Overalt fremtræder ejendommen i særdeles god og anvendelig stand.


Åben i Google Maps

Nøgletal

  • Lokaletype lager & produktion
  • Etageareal 819 m2
  • Grundareal 4.506 m2