Denne ejendom er solgt

Norgesgade 48

6700 Esbjerg


Ejendommen har en attraktiv beliggenhed i den indre bydel i et område med etageejendomme til beboelse.

Hovedbygningen er opført i 1898 og er opført røde mursten i 2 etager med udnyttet mansardtag beklædt med eternitskifer. Mansardkviste i zink, dannebrogs vinduer er med termoglas og med rammer i træ, facaderne er bl.a. med bloktandsgesims samt muret bue over vinduerne.
Bygningen indeholder i alt 6 lejligheder i størrelser fra 51 til 64 m². Generelt fremtræder bygningen samt lejlighederne i en god og velvedligeholdt stand, hvor flere af lejlighederne er med renoveret/nye bad og køkkener.

Bagbygningen omme i gården (en tidligere erhvervsbygning) er totalrenoveret inden for det seneste år og fremtræder i Newyorker stil. Bygningen indeholder 2 lejligheder begge på 68 m² og alt er ny renoveret.

Desuden er der en kælder under hovedbygningen på i alt 118 m², hvor der forefindes vaskemaskine og tørretumbler for lejerne ligesom hver lejer har et depotrum.

Ejendommen er beliggende i indre by på en stille sidegade og der er ca. 50 m til ”sivegaden” med restauranter, tøjbutikker, delikatesser, mm. På modsatte side er der ca. 30 m til hyggelig park med springvand.


Åben i Google Maps

Nøgletal

  • Lokaletype boligudlejning
  • God boligudlejningsejendom med 8 lejligheder
  • Årlig lejeindtægt kr. 474.899
  • Etageareal 483 m2
  • Energiklassifikation E

Kontakt mægler

Ronni Bagge

Indehaver og Ejendomsmægler


20 57 53 70
ronni@lassenerhverv.dk