Denne ejendom er solgt

Nygårdsvej 19

6700 Esbjerg


Ejendommen har en god beliggenhed i den indre by i gåafstand til midtbyens mange tilbud.

Bygningen indeholder 3 beboelseslejligheder og er opført i mursten i 2 etager med udnyttet tagetage beklædt med skifereternit. Facaderne fremstår i vandskuret stand. Vinduer er med termoglas og rammer i træ. Til lejlighederne på 1. og 2.sal anvendes fælles trapperum og til lejligheden i stueplan forefindes separat indgang.

Lejligheden i stueplan indeholder stort pænt køkken/alrum, stort badeværelse med muret brusekabine og badekar, soveværelse og stue. Fra entréen er der endvidere adgang til god kælder med aktivitetsrum med bararrangement, mindre køkken og toilet.

På 1. sal indeholder lejligheden opholdsstue med parketgulv, soveværelse, pænt flisebeklædt brusebadeværelse, samt stort pænt køkken/alrum, hvorfra der er udgang til en rigtig dejlig tagterrasse.

Lejligheden på 2. sal indeholder soveværelse, pænt køkken med udgang til mindre altan, soveværelse samt pænt brusebadeværelse.

Foruden den del af kælderen, der hører til lejligheden i stueetagen anvendes den resterende del af kælderen til depot m.v.

Beboerne har adgang til fælles have og cykelskur. Haven er gennem flere år blevet passet af en beboer.


Åben i Google Maps

Nøgletal

  • Lokaletype boligudlejning
  • Årlig lejeindtægt kr. 217.200
  • Etageareal 268 m2
  • Grundareal 418 m2
  • Energiklassifikation D