Denne ejendom er solgt

Obbekærparken m.fl.

6760 Ribe


På vegne af Obbekjerfonden udbydes herved 132 velindrettede og velbeliggende seniorboliger med tilhørende fælleshuse.

De ældste af boligerne blev i 1990 opført som medarbejder-boliger for ansatte hos Ribe Jernindustri og siden er der opført yderligere boliger i 1996, 2000 og 2001. Gennem mange år er boligerne dog udlejet til almindelige boligsøgende med en alder på +62 år.

Boligerne har altid været meget efterspurgte, og der har gennem mange år været en lang venteliste på ca. 5 år eller mere for at blive tilbudt indflytning i en af disse meget attraktive boliger. Den nuværende gennemsnitlige lejer-anciennitet andrager ca. 11 år.

Alle boliger er opført som rækkehuse og er skåret over samme læst. De er opført i røde mursten i én etage og har sadeltag beklædt med røde teglsten. Udestuer er opført med rammer i plast og udhuse og carporte er opført i træ. Hver bolig er hensigtsmæssigt indrettet med gode adgangsforhold (bl.a. skydedøre) og til hver bolig forefindes privat have og pæn åben forhave, der begge er i en størrelse, så de både kan nydes af beboerne og har en pasningsmæssig overkommelig størrelse.

Til lejernes anvendelse forefindes i alt 3 fælleshuse, der hver kan rumme 50-60 personer og som indeholder køkkener, toiletter samt værelser til udlejning for overnatning for beboernes gæster. Fælleshusene er normalt aflåst, men efter forudgående aftale kan lejerne gratis anvende samme. Ved leje af fælleshusenes værelser med bad betales p.t. kr. 50 pr. nat inklusiv forbrug.

Køre- og færdselsarealer er befæstede med asfalt, herregårdssten og fliser og de øvrige fællesområder er med græsplæne.

Den gennemsnitlige leje for de omhandlede boliger andrager kr. 725 pr. kvm. for Obbekærparken (der har selvstændig måling af vandforbrug) og kr. 734 pr. kvm. for Bøge allé, hvor vandforbrug er inkluderet i huslejen.

De 132 boliger er fordelt på 4 ejendomme med 3 ejendomme liggende samlet i Obbekærparken, hvorfra der er ca. 1 km. til boligerne på Bøge alle.


Åben i Google Maps

Nøgletal

  • Lokaletype boligudlejning
  • Etageareal 11.018 m2