Denne ejendom er solgt

Odinsvej 11

6862 Tistrup


Ejendommen er beliggende i Tistrup – en stationsby med ca. 1.400 indbyggere ca. 10 km nord for Varde.

Ejendommen har senest været anvendt af Trappeproducenten ApS og fremstår i en god og meget anvendelig stand til brug for mange typer håndværks- og produktionsvirksomheder og med sin lave udbudspris er det en oplagt mulighed som alternativ til udbygning eller ændring af eksisterende lokaler.

Bygningsmassen består af to sammenbyggede stålspærskonstruktioner med tilhørende 150 kvm. kontorafsnit i den ene gavlende. Tagkonstruktionen er sadeltag belagt med bølgeplader. Lofter er primært beklædt med troldtex plader. Vinduer er med termoglas og rammer i plast.

Produktionsafsnittet har ydervægge beklædt med profilerede stålplader og kontorafsnittet har ydervægge i røde mursten.

Produktionsafsnittet har betongulv og en lofthøjde på 3,9m ved siderne og 6,6m til kip. Der er et godt lysindfald fra el-betjente ovenlysvinduer. Adgangsforholdene er gode bl.a. via 3 aluhejseporte med følgende bredde/højde mål: 4m x 3,5m, 6m x 4m og 4,5m x 4,5m. Produktionsafsnittet opvarmes med kaloriefere og der forefindes rørføring til trykluft.

Afsnittet er indrettet i flere rum til diverse produktionsformål og indeholder bl.a. malerkabine.

Der forefindes større spånudsugningsanlæg i ejendommen.

Administrations- og personaleafsnittet indeholder to omklædningsrum med brus, køkken/kantine med udgang til solvendt terrasse, kontorer, arkiv samt foyer. Kontorer og kantine har pæne trægulve.

Udenomsarealer er befæstede med skærver hhv. græs.


Åben i Google Maps

Nøgletal

  • Lokaletype lager & produktion
  • Etageareal 1.587 m2
  • Grundareal 6.260 m2