Denne ejendom er udlejet

Øresundsvej 7

6715 Esbjerg N


På vegne af E. Bank Lauridsen Holding har vi fornøjelsen af at udbyde denne særdeles velbeliggende og velholdte blandede kontor/lager ejendom til leje i Kjersing.

Ejendommen er bestående af et kontorareal på 448 m² samt opvarmet lagerbygning på i alt 1.660 m².
Kontordelen er opført i en søjle-drager konstruktion og fremstår i en vedligeholdt stand med ny renoverede konference faciliteter.
Lagerbygningen har en lofthøjde på 3 meter og indeholder 3 nyere porte i dimensionerne 3,2 meter i bredde samt 3 meter i højde. Der er etableret nyt tag, nye lofter og isolering i lagerhaller i 2017, ligesom der inden for de sidste 10 år etableret nye vinduer og døre her også. Generelt fremstår ejendommen i en velholdt stand.

Der forefindes nedgravet læsserampe på ejendommen, så man har mulighed for at af- og pålæsse lastbiler i terrænniveau.

Ejendommen indeholder et fælles indgangsparti med kundetoiletter. Tidligere har det højre kontorafsnit været kontordomicil for E. Bank Lauridsen Holding som i dag er fraflyttet ejendommen. Det venstre kontorafsnit lejes af Concens, som også er lejer af de 1.660 m² lager. Concens fraflytter pt. pr. 31.07.2021.

Mulighed for skiltning mod Kjersing Ringvej.

Endvidere mulighed for bygningsmæssig udvidelse på sigt (som en option). Herunder mulighed at skabe facing / facade ud mod Kjersing Ringvej.

Her er gode adgangs- samt parkeringsforhold og ejendommen er beliggende tæt på motorvejsnettet.


Åben i Google Maps

Nøgletal

  • Lokaletype kontor, lager & produktion
  • Etageareal 2108 m2