Denne ejendom er solgt

Rønnevej 2

6710 Esbjerg


Med god beliggenhed centralt i Sædding udbydes herved kun 5 år gammel boligudlejningsejendom bestående af 3 selvstændigt udmatrikulerede rækkehuse.

Husene er opført i vedligeholdelsesfrie materialer i ét plan i gule mursten med sadeltag beklædt med tagsten i beton. Vinduer er med 3-lags glas og udført med rammer i træ/alu. Til hver bolig hører mindre have med aflåseligt redskabsrum.

Boligerne opvarmes med gulvvarme og hver bolig har en veludnyttet planløsning indrettet med entre/bryggers med klinkegulv, åbent køkken/alrum med stue, to gode værelser og dejligt badeværelse med brus. Gulve i stue og værelser er beklædt med træ og lofter er beklædt med lister i træ. I stue og køkken er der loftshøjde til kip og over værelserne forefindes loftsrum.

Der er tale om en ejendom, der kræver minimal administration og pasning, da hver lejer selv holder sine udenomsarealer, forbrug af el, vand og varme sker direkte til forsyningsvirksomhederne (der skal ikke laves vand- og varmeregnskab) og der har aldrig været tomgang i lejemålene.

Overalt fremtræder ejendommen i særdeles god og præsentabel stand.

Der er tegnet byggeskadeforsikring på ejendommen med udløb 25.09.2025.


Åben i Google Maps

Nøgletal

  • Lokaletype boligudlejning
  • Årlig lejeindtægt kr. 314.904
  • Grundareal 291 m2
  • Energiklassifikation A