Denne ejendom er solgt

Rolfsgade 100

6700 Esbjerg


Ejendommen har en god og attraktiv beliggenhed i den indre by i nærheden af Rådhuset og offentlige transportmuligheder i parallelgaden Frodesgade.

På ejendommen er opført en traditionel beboelsesbygning samt en bagbygning, der tidligere anvendtes til erhvervsformål og som nu gennem mange år har været udlejet til foreningsformål.

Beboelsesbygningen er opført i røde mursten i 3 etager og indeholder 6 lejligheder samt dejligt opholdsrum på ca. 70 kvm. i tagetagen. Bygningen er løbende blevet renoveret og fremstår i pæn stand. Således er der opsat nye altaner i 2011 og i 2010 blev bygningens tagetage nyisoleret og beklædt med nyt tegltag. Vinduer er med termoglas og rammer i plast (1987).

Lejlighederne fremtræder i pæn stand og i kælderen forefindes fælles vaskeri samt diverse rum og depotrum til lejerne.

Baghuset er opført i røde mursten i 2 etager og er i stueetagen indrettet med fællesrum, pænt køkken, toilet og kontor og på 1.sal med et stort fællesrum. Baghuset har siden begyndelsen af 2005 været udlejet til foreningsbrug. En del af kælderen i er udlejet til lager for malervirksomhed. Vinduer i bygningen er termoglas i plastrammer og tagbeklædningen er pap.

Det sydvendte gårdareal bag ejendommen er befæstet med fliser og kan anvendes til parkering.


Åben i Google Maps

Nøgletal

  • Lokaletype boligudlejning
  • Etageareal 714 m2
  • Grundareal 603 m2

Kontakt mægler

Leif Lassen

Ejendomsmægler og Valuar


22 40 58 28
leif@lassenerhverv.dk