Denne ejendom er solgt

Sahara 6

6700 Esbjerg


Bygningen, der herved udbydes, er beliggende på lejet grund på den sydøstlige del af Esbjerg Havn i nærheden af bl.a. kraftvarmeværk, offshore aktiviteter og frie arealer og med gode adgangsforhold til hovedfærdselsårer og motorvej.

Bygningen er opført i en søjle-/dragerkonstruktion med ydervægge i betonelementer i facadehøjde og med built-up tag beklædt med pap.

Bygningen omfatter to lager/produktionsbygninger på hver ca. 900 kvm. (indvendige mål ca. 41mx21m), der er forbundne med et fælles overdækket areal på ca. 400 kvm. Dertil kommer et yderligere overdækket areal mod øst på anslået ca. 450 kvm. I tilknytning til den sydligst beliggende bygning er etableret kontor med mødelokale, kantine, omklædningsrum, værksted m.v. på i alt ca. 275 kvm.

Lager/produktionsbygningerne har en god lofts-/frihøjde på 6m og der er gode adgangsforhold via aluhejseporte med 4m bredde og 4,25m højde. En mindre del af den nordlige lager-/produktionsbygning har en lofthøjde på 20 meter og er tidligere anvendt til at vende rør i forbindelse med coating af samme.

Lager-/produktionsbygningerne er isolerede, men uden varmeinstallationer. Kontorafsnittet opvarmes med fjernvarme og vinduer er med termoglas og rammer i træ.

På grundstykket forefindes vaskeplads med sandfang, olieudskiller, spildevandspumpe samt brovægt. Det på grundstykket p.t. værende tankanlæg fjernes i forbindelse med salget.

Grundstykket er indhegnet.

Ejendommen har siden 1990 været anvendt af I/S Esbjerg Modtagestation, der fraflytter ejendommen pr. 1. februar 2014.

Lejekontrakt med Esbjerg Havn for grundstykket medfølger handlen som bilag.


Åben i Google Maps

Nøgletal

  • Lokaletype lager & produktion
  • Etageareal 2.479 m2
  • Grundareal 10.979 m2