Denne ejendom er solgt

Sjællandsgade 3

6700 Esbjerg


Ejendommen har en attraktiv beliggenhed i den indre bydel i et område med etageejendomme til beboelse.

Bygningen er opført med pudset facade ud mod vejen og i røde mursten ud mod gården. Ejendommen er i 2 fulde etager med udnyttet tagetage. Tag er beklædt med tegl. Vinduerne ud mod gaden er af nyere dato i trærammer med termoglas og trævinduer ud mod gården er ligeledes med termoglas.

Bygningen indeholder 3 gode lejligheder alle med nyere og pæne køkkener og badeværelser.

Ejendommen fremtræder generelt i en pæn og ordentlig stand.

Lejlighederne:

Stueplan er indrettet med en entré/fordelingsgang, et badeværelse med bruseniche samt fliser på gulv + vægge (gulv til loft), et mindre soveværelse, et stort spisekøkken, en rummelig opholdsstue. Lejligheden fremtræder i en ok vedligeholdelsesstand.

1. salen indeholder: En entré/fordelingsgang, et nyere badeværelse med bruseniche, et nyere køkken, en fin størrelse stue med plads til sofagruppe og kontorplads samt et lyst og rummeligt soveværelse. Alle gulve, vægge og lofter er enten renoveret eller udskiftet, så lejligheden fremtræder i en flot stand.

2. salen (hvor sælger tidligere selv har boet) fremstår i en rigtig god stand og blev etableret tilbage i 2011. Lejligheden består af badeværelse med bruseniche, et mindre køkken, et soveværelse samt en stue.

I kælderen forefindes vaskemaskine og tørretumbler til brug for lejerne, ligesom hver lejer har et depotrum. Kælderen fremtræder i god stand og der er fra kælderen udgang til et befæstet gårdareal som ligger i åben forbindelse med naboejendommen.

Der er fælles varmeanlæg med naboejendommen og der betales kr. 358 pr. enhed for udfærdigelse af varmeregnskab.

Sælger sørger for i forbindelse med handlen at opsætte individuelle målere på vand i alle 3 lejligheder.


Åben i Google Maps

Nøgletal

  • Lokaletype boligudlejning
  • Centralt beliggende boligudlejningsejendom
  • Årlig lejeindtægt kr. 174.000
  • Etageareal 146 m2
  • Energiklassifikation D

Kontakt mægler

Ronni Bagge

Indehaver og Ejendomsmægler


20 57 53 70
ronni@lassenerhverv.dk