Denne ejendom er solgt

Skoleparken 20

6705 Esbjerg


Ejendommen har en attraktiv beliggenhed i et udbygget boligområde, hvor den ene ”grund-nabo” er University College Syddanmark (UC Syd), der med p.t. ca. 3.000 studerende uddanner bl.a. sygeplejersker, pædagoger, laboranter, lærere m.v. og efter den planlagte udvidelse forventer at komme op på 4.500 studerende.

Gennem mange år har ejendommen været anvendt til daginstitution, men er nu uden aktivitet klar til gennemførelse af købers planer.

Den eksisterende bygning er opført i en vinkel i ét plan i røde mursten med fladt tag beklædt med pap. Vinduer er med termoglas og rammer i plast. Endvidere forefindes god tør kælder med god loftshøjde og der er adgang til kælderen fra én indvendig trappe samt to udvendige trapper.

Udenfor bygningen forefindes 11 parkeringspladser tilhørende ejendommen.

Med beliggenheden tæt på en stor uddannelsesinstitution virker det oplagt at ændre ejendommen til beboelsesformål og der foreligger både myndighedsgodkendelse og forskelligt tegningsmateriale til boligprojekt, som ejer på grund af jobskifte ikke længere ønsker at gennemføre.

Eksisterende planforhold giver mulighed for boliger og erhverv med en bebyggelsesprocent på 50.

Grunden har en byggeret på 1.229 kvm., hvilket svarer til kr. 2.030 pr. byggeretskvadratmeter eller kr. 4.500 pr. kvm. eksisterende bygningsareal uden medregning af kælderareal.


Åben i Google Maps

Nøgletal

  • Lokaletype andre
  • Etageareal 556 m2
  • Grundareal 2.458 m2

Kontakt mægler

Leif Lassen

Ejendomsmægler og Valuar


22 40 58 28
leif@lassenerhverv.dk