Denne ejendom er solgt

Stenhuggervej 3

6710 Esbjerg V


Ejendommen har en god og synlig beliggenhed i Sædding Erhvervsområde og er via en samejekontrakt opdelt i 2 anparter, hvor nærværende udbud omhandler anpart nr. 2, der udgør 45% af fordelingstallet.

Anparten består af en rektangulær bygning opført i en stålspærskonstruktion med ydervægge i røde mursten og sadeltag beklædt med bølgeplader, der er udskiftet for ca. 4 år siden. Loftshøjden til kip andrager ca. 4m og ved siderne andrager højden ca. 2,5m. Til anparten hører endvidere den østligst beliggende garage i nabobygningen.

Bygningen fremstår i god stand med nyere troldtekt-loft og med fleksible muligheder for indretning. P.t. er bygningen indrettet med ca. 200 kvm. butik, ca. 150 kvm. værksted og det resterende areal fordelt med kontor, lager, frokoststue og toilet.

Bygningen har mange anvendelsesformål, eksempelvis til engros- og detailsalg samt en kombination af salgs- og udstillingslokale og lettere produktion/værksted.

Bygningen har gennem mange år været anvendt af motorcykelforretning med tilhørende værksted og tidligere til salg af dyreartikler. Nabobygningen er gennem mange år anvendt til danseskole og tidligere til vinduescenter.

Udenomsarealerne er befæstede med sten, og renholdelse foretages af ejere og lejere i fællesskab.

Der er gode parkeringsforhold ved bygningen.


Åben i Google Maps

Nøgletal

  • Lokaletype detail & butik, lager & produktion
  • Velbeliggende erhvervsejendom
  • Etageareal 400 m2
  • Energiklassifikation C

Kontakt mægler

Leif Lassen

Ejendomsmægler og Valuar


22 40 58 28
leif@lassenerhverv.dk