Denne ejendom er solgt

Storegade 164

6705 Esbjerg Ø


Ejendommen har en meget synlig beliggenhed ved lyskrydset Storegade/Skolebakken i et område præget af butikker, liberale erhverv og boliger og med kort afstand til University College Syddanmark, der med en lang række uddannelser og mange studerende giver særdeles gode udlejningsmuligheder.

Bygningen er opført i ét hhv. to plan i røde mursten og med sadeltag beklædt med teglsten og cementtagsten og i år 2000 er der lagt nyt Decra pladetag på værkstedet. Mod gårdarealet fremtræder facaden i hvidmalet stand.

I stueetagen forefindes en lejlighed på 68 kvm. indeholdende køkken, stue med spiseplads, bryggers og badeværelse. Lejligheden vil eventuelt kunne udvides ved inddragelse af en del af erhvervsarealet, der er på 253 kvm. opdelt med åbne butiks-/værkstedsarealer med adgang til kontor, køkken og toilet med brus. Erhvervsarealet har gode vinduesfacader til udstilling m.v.

På 1.salen forefindes en p.t. ikke færdiggjort lejlighed på 125 kvm. med dejlig vinkelstue samt 2 værelser. Endvidere er der gjort forberedelser til etablering af badeværelse. Fra lejligheden er der adgang til stort p.t. uudnyttet loftsrum på 104 kvm., der er placeret på 1.salen over butikken langs Skolebakken, samt til et loftsrum på 90 kvm. i den uudnyttede del af tagetagen langs Storegade. Dette rum anvendes p.t. til bordtennis og depotrum.

Fra butik-/værkstedet er der adgang til kælder på 50 kvm. og fra Skolebakken er der adgang til parkeringsplads samt garage på 54 kvm.

Udenomsarealerne henligger som græsplæne.

Ejendommen sælges i tom stand uden lejemål, hvilket giver gode muligheder for ombygning/udbygning til yderligere boliger eller klargøring/istandsættelse til fortsat anvendelse som beboelse og erhverv.


Åben i Google Maps

Nøgletal

  • Lokaletype andre
  • Etageareal 446 m2
  • Grundareal 617 m2