Denne ejendom er solgt

Storegade 180

6705 Esbjerg Ø


Ejendommen er beliggende på én af byens indfaldsveje i et blandet område med villaer, etagebyggeri, liberale erhverv og butikker.

Beliggenheden er under 500 m fra University College Syddanmark, der er planlagt udvidet og udbygget med en afdeling af Syddansk Universitet. Det samlede nye uddannelseskompleks forventes at blive omkring 7.000 kvm. og få plads til 5.000 studerende. Dette er med til at sikre gode udlejningsmuligheder for ejendommen.

Den udbudte ejendom omfatter en hovedbygning med 2 lejligheder, en sidebygning med yderligere to lejligheder samt en stor garage.

Bygningerne er opført i mursten og fremstår med pudsede og hvidmalede facader. Taget er beklædt med skifer hhv. bølgeplader og taget på garagen er beklædt med profilerede stålplader.

Vinduer er med termoglas og rammer i plast hhv. træ.

Lejligheden i stueplan i hovedbygningen (106 kvm.) er indrettet med stor stue, 2 værelser, pænt køkken med spiseplads, kammer til vaskemaskine og tørretumbler samt flisebeklædt badeværelse med brus. Lejligheden har pæne trægulve.

Lejligheden på 1.sal i hovedbygningen (74 kvm.) er indrettet med fordelingsgang med adgang til soveværelse, hvorfra der videre er adgang til mindre badeværelse med brus (linoleum på gulv og glasvæv på vægge), ældre men pænt køkken, stue og værelse.

Lejligheden i tilbygningen stuen tv. (77 kvm.) er indrettet med stue med klinkegulv, 2 værelser med trægulve og køkken med plads til vaskemaskine m.v. Lejligheden omfatter tillige adgang til en stor (ikke godkendt) 1.sal, der anvendes til arbejdsrum og opbevaring.

Lejligheden i tilbygningen stuen th. (50 kvm.) er indrettet med entre, åbent køkken og stue, soveværelse, og stort flisebeklædt badeværelse med brus og plads til vaskemaskine/tørretumbler. Køkkengulvet er beklædt med klinker, stue og soveværelse med trægulve. Lejligheden har adgang til (ikke godkendt) 1.sal, der anvendes til opbevaring. Der har tidligere været et fugtproblem i lejligheden, men dette er under afhjælpning gennem en professionel indsats, hvor bl.a. bygningens vestvendte sokkel er blevet isoleret udvendig.

Der forefindes fælles vaskeri med tilhørende toilet.


Åben i Google Maps

Nøgletal

  • Lokaletype boligudlejning
  • Årlig lejeindtægt kr. 229.371
  • Etageareal 353 m2
  • Energiklassifikation E