Denne ejendom er udlejet

Storegade 225

6700 Esbjerg


Ejendommen har en meget synlig beliggenhed ved én af Esbjergs mest befærdede indfaldsveje. Esbjerg Kommune oplyser, at dagligt gennemsnitlige forbipasserende andrager ca. 14.000.

Bygninger er opført i en søjle/dragerkonstruktion og er indrettet med 850 kvm. udstilling, 470 kvm. værksted, 200 kvm. lager og 70 kvm. personalerum (kantine, omklædning m.v.). Endvidere forefindes kælder med lager og opholdsrum til personalet.

Udstillingslokalet har termoruder og som gulvbeklædning et stentæppe (småsten i epoxy). Loftshøjden er 3m og der forefindes bl.a. adgang gennem port 4,7m bred og 2,5m høj. Lokalet opvarmes med strålevarme.

I lageret og på værkstedet andrager den maksimale loftshøjde ca. 5m og frihøjden under dragere 4m. Lager og værksted opvarmes med strålevarme. Der er 2 porte til værkstedet på 3m bredde og 3,5m højde.

Det udvendige areal, hvoraf en stor del er indhegnet, er befæstet med asfalt.

Området, hvori lejemålet er beliggende er meget attraktivt og har naboer som eksempelvis McDonalds, Netto, Lidl, Jem & Fix, samt flere bilforhandlere.

Lejemålet er gennem mange år blevet anvendt af Fiat/Alfa Romeo, der af plads og logistikhensyn flytter til Hedelundvej pr. 01.03.2017.


Åben i Google Maps

Nøgletal

  • Lokaletype detail & butik, lager & produktion
  • Etageareal 1.586 m2
  • Grundareal 2.800 m2