Denne ejendom er solgt

Torvegade 26

6700 Esbjerg


Ejendommen har en god central beliggenhed på hjørnet af Torvegade og Danmarksgade og omfatter bygningen Torvegade 26/Danmarksgade 41 samt bygningen Danmarksgade 43.

Torvegade/Danmarksgade er opført i 2 etager med delvist udnyttet tagetage og indeholder i stueplan vel nok Torvegades bedst beliggende butikslejemål med stor synlighed. Butikken har en god størrelse på 314 kvm. stueplan + højloftet god kælder på 155 kvm.

På 1.sal forefindes med indgang fra Torvegade nuværende ejers store beboelseslejlighed og med indgang fra Danmarksgade forefindes et udlejet erhvervslejemål med delvist udnyttet tagetage.

Nuværende ejers lejlighed indeholder entre, køkken med spiseplads og adgang til stor solrig tagterrasse, 2 stuer, 3 værelser, bryggers, gæstetoilet og badeværelse.

Danmarksgade 43 er ligeledes opført i 2 etager og indeholder i stueetagen en frisør og på 1. og 2. sal en meget flot beboelseslejlighed.

Stueetagen er i mere end 10 år blevet anvendt til frisørsalon og indeholder mini-te-køkken samt toilet. Beboelseslejligheden er opført/indrettet i 2017, hvor alt (installationer, gulve, bad, køkken, tag m.v.) blev fornyet. Lejligheden er indrettet med køkken, stue, soveværelse og 2 badeværelser (det ene med vaskemaskine og tørretumbler) og lille altan.

Tagbeklædningen er på begge bygninger rødt tegl og vinduer er med termoglas og rammer i træ hhv. aluminium. Til begge bygninger hører tillige kælderarealer og i gården forefindes ca. 6 parkeringspladser.

I forbindelse med salget af ejendommen ønsker ejer at fraflytte lejligheden, hvilket giver køber mulighed for selv at bebo den kommende ledige lejlighed eller vælge at udleje den på sædvanlig vis.


Åben i Google Maps

Nøgletal

  • Lokaletype boligudlejning, detail & butik
  • Årlig lejeindtægt kr. 784.480
  • Etageareal 612 m2
  • Grundareal 879 m2