Denne ejendom er solgt

Torvet 14

6870 Ølgod


Ejendommen har en god beliggenhed på Torvet i Ølgod – en stationsby med 4.000 indbyggere midt mellem Varde, Skjern og Grindsted.

Ejendommen, der udbydes til salg i sin helhed, er opdelt i 5 ejerlejligheder, hvoraf to er beboelseslejligheder beliggende på 2.sal, én erhvervslejlighed er beliggende på 1.sal og to erhvervslejligheder i stueetagen.

St.tv. er ledig, men har tidligere været anvendt til lægeklinik og er indrettet med reception med venteværelse, fordelingsgang til undersøgelsesrum (cellekontorer) samt laboratorium, personalerum, garderobe m.v. og 5 stk. toiletter.

St.th. er og har gennem mange år har været udlejet til tandtekniker- og jordemoderklinik og indeholder et lyst venteværelse, klinik, laboratorie, fælles toilet, samt venteværelse til jordemoderen med adgang til behandlerrum.

I stueetagen forefindes endvidere to stk. offentlige toiletter i bygningens nordlige ende, men disse vil efter nærmere aftale kunne nedlægges.

1. sal er ledig, men har tidligere været anvendt af Varde Kommunale Tandpleje og er indrettet med modtagelse/ reception, fordelingsgang til cellekontorer, der tidligere har været anvendt til rengøringsrum, laboratorium, personalerum, garderobe m.v., samt 3 stk. toiletter.

2. tv. (ledig) og 2. th. (udlejet) er begge beboelseslejligheder indrettet med oprindeligt køkken og oprindeligt badeværelse med mosaikgulv, badekar og muret bruseniche. Lejlighederne har en god indretning og har mindre altan. Lejligheden har trægulve.

Der er separate målere og eget kælderrum til hver lejlighed.

Ejendommens udenomsarealer er udlagt som fortov og grønt område.

Der er gode offentlige parkeringsarealer umiddelbart overfor ejendommen.


Åben i Google Maps

Nøgletal

  • Lokaletype kontor
  • Etageareal 1.202 m2
  • Grundareal 946 m2
  • Energiklassifikation D