Denne ejendom er solgt

Torvet 4

6580 Vamdrup


Ejendommen er beliggende i centrum af Vamdrup – en stationsby med ca. 5.000 indbyggere ca. 15 km. vest for Kolding.

Vamdrup har på grund af sin gunstige placering ved jernbane og motorvej, et relativt stort erhvervsliv indenfor industri, produktion og grossisthandel og har mange tilbud til borgerne.

Bygningen er opført i mursten i 2 etager med udnyttet tagetage beklædt med bølgeplader og indeholder i stueplan et p.t. ledigt erhvervsareal, der tidligere er anvendt af Danske Bank. På 1.sal og i den udnyttede tageetage forefindes gode beboelseslejligheder.

Erhvervslejemålet har en god og anvendelig indretning med foyer, åbent lokale til butik eller liberale erhverv samt gode kontorer og kantine. Lokalet har pæne gipslofter og ventilationsanlæg. I kælderen forefindes det tidligere boksrum samt diverse arkivrum og installationer

Lejligheden på 1.sal fremtræder i pæn stand med ældre køkken, pænt flisebeklædt badeværelse med brus og gulvvarme, brygger og gode store værelser.

Lejligheden på 2.sal har 4 værelser med pæne trægulve og synlige spær, dejlig altan, badeværelse med flisegulv, gæstetoilet og ældre køkken.

Bag bygningen forefindes god stor parkeringsplads til bygningen lejere og gæster.

 


Åben i Google Maps

Nøgletal

  • Lokaletype andre
  • Årlig lejeindtægt kr. 206.088
  • Etageareal 500 m2
  • Grundareal 1.663 m2
  • Energiklassifikation D