Vedelsgade 52

7100 Vejle


Boligudlejningsejendom gennemrenoveret i sommeren 2020 med en central beliggenhed i Vejle.

Ejendommen indeholder 2 udlejede lejemål, som er lavet efter høj materiale-og smagsstandard.

Her er der tale om en komplet gennemrenoveret ejendom både inde og ude, fra da sælger overtog ejendommen i sommeren 2020. Renovering foregik med tanke på at ejer skulle blive boende i lang tid, så derfor har man nøje overvejet, hvilke elementer og materialer der skulle gøres brug af.

Beskrivelse af begge lejligheder:
Stueplanslejligheden indeholder: En entré/fordelingsgang med stor skabsvæg, indgang til stort soveværelse, et stort alrum i åben forbindelse med stue, et køkken samt et badeværelse.

1. salslejligheden er bestående af en flot stor entré/fordelingsgang med en trappe op til tagetagen. I entréen/fordelingsgangen er der adgang til en stue med højt til loftet. Fra stuen har man køkkenet i forlængelse, som er bestående af nyere elementer i mørke detaljer med sølvgreb. I køkkenet åbner man ud til den store terrasse, som giver et helt fantastisk udeareal og mulighed for at nyde sommeren. Der er tilhørende et stort badeværelse med toilet, indendørsspa samt bruseniche. Oppe under taget tilhørende 1. salslejligheden har man adgang til tagetagen, hvor der er etableret 3 rum.

Ejendommen har separate målere på det hele. Ingen fælles strøm og vand. Løsøre, der er i ejendommen, medfølger under handlen.

Der er etableret ny varmeveksler fra Redan.

I ejendommens baggård er der parkering til hvert af lejemålene.

Ud fra vores beregninger giver ejendommen et finansieret afkast på 15,5% (F5 til 3,65% i rente) forudsat at man som køber opnår en 80% belåningsgrad. Dette er jf. vores beregningsmodel muligt efter vores beregning i forhold til kritisk lejeberegning.

 

 


Åben i Google Maps

Nøgletal

  • Lokaletype boligudlejning
  • Gennemrenoveret boligudlejningsejendom centralt i Vejle
  • Udbudspris kr. 2.700.000
  • Årlig lejeindtægt kr. 204.000
  • Anslået afkast 6,1%
  • Etageareal 180 m2
  • Energiklassifikation C

Kontakt mægler

Ronni Bagge

Indehaver og Ejendomsmægler


20 57 53 70
ronni@lassenerhverv.dk