Denne ejendom er solgt

Vesterhavsgade 137

6700 Esbjerg


Udbuddet omfatter 2 selvstændige ejendomme, der er beliggende ved siden af hinanden, men med adressetilhør på Vesterhavsgade hhv. Havdigevej.

Vesterhavsgade bygningen er opført i røde mursten i ét plan med fladt tag beklædt med pap (fornyet i 2010). Vinduer er med termoglas og rammer i plast. Der forefindes alarmanlæg.

I mange år har bygningen været anvendt af rengøringsvirksomhed og tidligere af revisionsvirksomhed.

Bygningens kontorafsnit er indrettet med vindfang med to pæne toiletter, reception og fordelingsgang til 4 kontorer, mødelokale, flot kantine, vaskeri samt flere depotrum. Lofter er beklædt med træ og har indbygget LED-spotbelysning og derudover er der et godt lysindfald fra ovenlys. I kontoret er gulvet beklædt med tæpper og i depotrum med linoleum. Alt fremtræder i pæn stand og hvis køber har behov for yderligere kontorfaciliteter kan depotrum let ændres til fremtidigt kontorbrug.

I bygningens østlige ende mod Havdigevej anvendes et areal på ca. 200 kvm. til uopvarmet lager. Loftshøjden i dette ældre uistandsatte afsnit andrager 2,7m og gulvbeklædning er i beton hhv. træ. Der er god adgang til lageret gennem ny aluport mod Havdigevej.

Havdigevej bygningen er opført i 2006 i en stålspærskonstruktion med sadeltag beklædt med bølgeplader og ydervægge beklædt med profilerede stålplader. En mindre del af bygningen er af tidligere dato og med ydervægge i røde mursten. Bygningen er isoleret men uden varmeenheder og har ingen velfærdsfaciliteter. Mod Vesterhavsgade forefindes aluport med 3,3m bredde og 2,7m højde. Loftshøjden andrager 2,8m og bygningen er p.t. opdelt i 3 lejemål og fuldt udlejet jf. medfølgende lejeoversigt.

Ejendommene har mange anvendelsesmuligheder og er bl.a. attraktiv på grund af de mange parkeringspladser og de gode adgangforhold til/fra både Vesterhavsgade og Havdigevej samt beliggenheden tæt på centrum.


Åben i Google Maps

Nøgletal

  • Lokaletype kontor, lager & produktion
  • Etageareal 964 m2
  • Grundareal 1.507 m2