Denne ejendom er solgt

Vesterhavsgade 40

6700 Esbjerg


Ejendommen har en god beliggenhed i den indre bydel.

Bygningen er opført i røde mursten i to etager med udnyttet tagetage beklædt med rødt teglsten. Tagbeklædning er oplyst fornyet i 2007. Vinduer er med termoglas og rammer i træ.

Bygningen indeholder 3 gode lejligheder, der alle er moderniseret for godt 10 år siden og fremstår med pæne køkkener (Siemens keramisk kogeplade, Siemens ovn og opvaskemaskine i alle) og til hver lejlighed hører separat vaskemaskine og tørretumbler i kælderen. De til lejlighederne hørende ”faste hårde hvidevarer” tilhører ejendommens ejer.

Der forefindes vandmålere i hver lejlighed og forbrug af el og vand til vaskemaskine/tørretumbler registreres på hver enkelt lejlighed.

Lejligheden i stueetagen har primært trægulv og er indrettet med entre med adgang til gæstetoilet, køkken med amerikaner køle/fryseskab og åbent adgang til spisestue, stue og soveværelset, hvorfra der er adgang til stort luksuriøst badeværelse (godkendt) i kælderen med spa, brus, toilet og vaskesøjle.

På 1.sal er lejligheden primært med trægulv og indrettet med køkken med amerikanerkøleskab og åben adgang til spisestue, stue, soveværelse med skabsvæg og pænt badeværelse med mosaik. Lejligheden har stor altan i stål.

Lejligheden på 2.sal fremtræder charmerende med fritlagte hanebånd og åbent køkken til stue/opholdsarealet, mindre walk-in closet og badeværelse med klinker på vægge og linoleum på gulv. Fra stuen er der adgang til soveværelse (ikke godkendt) på hems. Lejlighedens laminatgulv bærer præg af slitage, men kan sagtens anvendes.

I kælderen, hvortil der er adgang fra både ud- og indvendig trappe, forefindes depotrum for lejerne samt vaskeri for lejerne på 1. og 2.sal. Gulv i kælder er beklædt med klinker.

Bag bygningen forefindes delvist befæstet og solvendt have med overdækning til cykler og muret garage med hejseport.

Affaldsspande hentes selv af renovationsfirmaet og haven passes af lejerne, hvorfor ejendommen ikke har mange ”viceværtsforpligtelser”.


Åben i Google Maps

Nøgletal

  • Lokaletype boligudlejning
  • Årlig lejeindtægt kr. 260.052
  • Etageareal 276 m2
  • Grundareal 271 m2