Denne ejendom er solgt

Stenhuggervej 1

6710 Esbjerg V


Ejendommen har en god og synlig beliggenhed i udbygget erhvervsområde og op ad rundkørsel på Tarphagevej. Beliggenheden er derved sikret en god opmærksomhedsværdi fra mange forbipasserende.

Den samlede ejendom omfatter butikslejemålet mod Tarphagevej, mellembygningen (tidligere villa og efterfølgende malerudsalg hhv. foreningslokale) og Triumph motorcykelbutikken/værkstedet.

Ejendommen er opdelt i to andele og motorcykelbutikken har gennem mange år været ejet af brugeren.

Nærværende udbud omfatter det p.t. ledige butikslejemål og den p.t. ledige mellembygning.

Butikslejemålet er opdelt i et stort pænt butiks/udstillingslokale, hvorfra der er adgang til tekøkken, toilet og et bagvedliggende lager/værksted på anslået 80 kvm.

Butikslejemålet fremtræder i god stand med malede gulve og nyere troldtex lofter med god grundbelysning.

Mellembygningen indeholder regulært butikslokale/værksted, kontor, køkken/frokostrum, toilet/bad samt mindre lager. Der er gode adgangsforhold med bl.a. aluhejseport. Gulve er beklædt med linoleum hhv. fliser.

Mellembygningen er velegnet til engros- og detailsalg samt lettere produktion.

Til andelen hører lukket garage på anslået 20 kvm. og der er naturligvis mulighed for at slå lejemålene sammen og anvende disse som én enhed.

Der er gode parkeringsmuligheder uden for bygningerne på pladsen belagt med SF sten.

Renholdelse af parkeringsareal varetages af ejerne i fællesskab og pasning af græs er varetaget af ejeren af omhandlede andel. Hver andel forestår egen forsikring.


Åben i Google Maps

Nøgletal

  • Lokaletype andre, detail & butik
  • Etageareal 547 m2
  • Grundareal 4000 m2
  • Energiklassifikation D